Warning: Declaration of HSM_PageTitle::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/designnordic.dk/kaffe-kapsler.dk/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/page_title.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_Description::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/designnordic.dk/kaffe-kapsler.dk/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/description.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_Tags::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/designnordic.dk/kaffe-kapsler.dk/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/tags.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_JavaScript::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/designnordic.dk/kaffe-kapsler.dk/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/javascript.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_Stylesheet::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /var/www/designnordic.dk/kaffe-kapsler.dk/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/stylesheet.php on line 0

Warning: Declaration of HSM_Stylesheet::init() should be compatible with HSM_Module::init($args) in /var/www/designnordic.dk/kaffe-kapsler.dk/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/stylesheet.php on line 0
Test af Tassimos Latte Macchiato Caramel, Expresso Classic og Lungo Intenso | Kaffe-kapsler

Kaffe-kapsler

Nyheder, anmeldelser, tests, gode råd. Alt om kaffekapsler!

KaffeKapslen.dk Skrevet 19. June - 2012

Her kan du læse test af Tassimo kapslerne: Latte Macchiato Caramel, Expresso Classic og Lungo Intenso. Hvordan smager de? og hvor kan de købes billigst. Læs med her:

Flydende karamel-himmel, nydelse og hverdag.

Jeg er så heldig at være tester for kaffekapslen.dk – Det er fantastisk, fordi man får indblik i og afprøvet det nye i kaffens verden. Denne gang fik jeg tilsendt 8 nye varianter til mr. Tassimo, som jeg har lavet en anmeldelse om før. Nu vil jeg lave en anmeldelse af tre af de nye varianter:

 

 

 

 

 

 

Jeg starter ud med: ”Latte Macchiato Caramel” som er indbegrebet af lækker, fyldig, flydende karamel-himmel :-) Pakken indeholder kapsler til 8 kopper kaffe. En mælkekapsel og en mindre kaffekapsel. Det er så let at betjene mr. Tassimo, og man ved han brygger den perfekte kop hver gang med et enkelt tryk.

Først kommer jeg mælkekapslen i, som er tilsat caramel. Det dufter sødt omkring maskinen og det er lige før, jeg har lyst til at drikke af mælken og glemme kaffen.  Men nej, jeg er kaffe-moster med stort K, så selvfølgelig skal kaffen i også. Og duften bliver endnu bedre. Kaffe og sødt på samme tid = Perfekt!

Smagen skuffer ikke. Smagen af karamel samt smagen af kaffen, er et perfekt match til et lille stykke af karamel-himmel i dit eget hjem. Jeg synes, at den er sød i smagen og jeg kunne ikke drikke en kop mere lige efter, men det er heller ikke meningen, at man skal sluge den ene karamelkaffe efter den anden. Det handler om nydelse og aroma. Jeg tilsatte en lille klat flødeskum på toppen og dryssede lidt kanel over – Så har man igen en hel ny variant. Man kan tilsætte mange ting og prøve sig frem. Man kan også gøre kaffen stærkere eller mildere i smag ved at betjene Mr. Tassimo. Man skal prøve sig frem. Jeg anbefaler klart ”Latte Macchiato Caramel”, når du vil have lidt selvforkælelse eller blære dig lidt overfor dine gæster.

 

 

 

 

 

At komme fra ”Latte Macciato Caramel”og over til ”Expresso Classic” er et kæmpe spring. Ikke et dårligt spring, men en hel anden oplevelse og smag. Ligesom at gå fra jordbær til saltlakrids – Heldigvis er jeg helt vild med både jordbær og salt lakrids, og det samme gælder disse to kaffevarianter.

Expresso Classic” er en meget mørk, stærk og fyldig kaffe. Man kan på Mr. Tassimo holde knappen inde og tilføre mere vand, hvis den er for stærk for en, men ellers brygger maskinen espressoen, som den skal. Jeg tog et par mundfulde for at smage og derefter drak jeg resten med lidt mælk i, da det godt kan være lidt hårdt for maven, hvis man ikke er en habil kaffedrikker. Duften af denne kaffe er skøn. Hele mit køkken duftede af frisk kaffe lang tid bagefter. Mhhhh…. Skummet på toppen af kaffen og den lille, lækre mørkebrune Bodumkrus ( Købt hos kaffekapslen.dk) gør hele oplevelsen perfekt.

 

 

 

 

 

Lungo Intenso” er en tredje kaffe, også en hel anden verden til forskel fra ”Expresso Classic” og ”Latte Macchiato Caramel”.  Denne kaffe er mere en ”hverdagskaffe”. En kaffe man kan drikke på alle tider af døgnet. Ikke fordi man ikke kan det med de andre, men det er mere kaffespecialiteter, hvor denne bare passer ind til alt. Dog er det ikke ”bare” almindelig kaffe i den forstand – Også på denne kaffe, kommer der et lækkert lag skum på toppen.

Smagen er intens, fyldig, lækker, meget mere mild end ”Expresso Classic” og mere fyldig en ”Latte Macchiato Caramel”. En god mellemvej. Jeg tilsatte mælk i ”Lungo Intenso” – Der skal bare mælk i min kaffe. Andre kan lide kaffe med mælk, andre uden, og det er så heldig, at denne med denne kaffe, kan man tilsætte det man selv ønsker.

Tre lækre varianter, som kommer til at stå som fast inventar hjemme hos mig. Så er der kaffe til enhver lejlighed.

God kaffe-weekend.

 

 

 

 

Mette Milan.

Kategorier: Tassimo, Tests

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

11 Kommentarer

 1. avatar Lars says:

  Spændende læsning. Lyder til at man skal have prøvet nogle af de nye varianter. Jeg er vant til at drikke espressoen fra Gevalia. Nogen der ved hvordan denne Expresso fra Carte Noire er i forhold til?

  • Hej Lars. Ja det er nogle skønne nye varianter af kaffekapler der er kommet til Tassimo. Jeg kan fortælle dig at den der hedder Expresso Classic fra Carte Noire er mildere i smagen end den espresso du er vant til fra Gevalia. Desuden er på 60 ml. modsat Gevalia Espresso, der er på 40 ml. Tassimo Expresso Classic fra Carte Noire er desuden toppet med et skønt lag skum og kan anbefales at nydes som afslutning på et måltid mad :-) Men det er bedste er jo at smage sig frem mellem Tassimo kapslerne. Og nu er der jo heldigvis hele 17 dejle varianter af Tassimo kaffekapsler at vælge imellem på det danske marked. Læs mere om tassimo kapslerne her

   God fornøjelse

 2. avatar Gæst says:

  Hej – De lyder lækre disse Tassimo kaffekapsler. Overvejer at købe at Tassimo maskine. Men hvor mange forskellige varianter Tassimo Kaffekapsler kan man få?

  • Hej Gæst
   Tak for dit spørgsmål. Jeg kan godt forstå at du synes at disse varianter af Tassimo kaffekapsler lyder indbydende for dig. Udover disse tre varianter af Tassimo kaffekapsler, som er beskrevet i indlægget, kan du få yderligere 14 lækre varianter.
   Der findes 8 varianter af kaffe, se her
   Der findes 6 varianter af Latte og Cappucino, se her
   Der findes 2 varianter af kakao og en 1 variant af the, se her

   Så du kan godt glæde sig, hvis du vælger at købe en Tassimo maskine, for der findes masser af skønne varianter af Tassimo Kaffekapsler. Er du i tvivl om valg af maskine, vil jeg henvise dig til vores guide til maskinvalg her og ellers er du meget velkommen til at ringe til os på 70127913 og få personlig rådgivning.

   Mange hilsner, KaffeKapslen.dk

 3. avatar Else Jensen says:

  Hej Mette
  Jeg vil blot sige tak for dit indlæg om Tassimo varianterne – det var spændende læsning og jeg må indrømmer at efter at jeg havde læst det gik jeg straks ind og bestilte Latte Caramel… Og ja det er det rene caramel himmel, mums. Det er helt klart min nye Tassimo favorit. Tak for inspirationen. jeg glæder mig til at læse flere tests fra dig. Med venlig hilsen, Else.

  • Hej Else. Tak for din pæne ord om Mettes indlæg. Dejligt når de kan være til inspiration. Du er ikke den første som nu har Caramel Latte som sin favorit :-) Og du kan tro at vi har Mette på sagen med hensyn til at skrive flere anmeldelser. Vi er også vilde med hendes indlæg, som både er underholdene og informative at læse. Mange hilsner fra KaffeKapslen.dk

  • avatar Mette Milan says:

   Kære Else.

   Jeg takker for de pæne ord og er så glad for, at du finder disse tests inspirerende! :)
   Der er flere test på vej, som jeg håber du vil følge med i :)

   Hav en dejig dag!

   – Mette Milan.

 4. avatar Anders K. says:

  Jeg synes at disse smags varianter lyder rigtig lækre. Jeg har dog hørt, at man kan få mere end de nedenforstående ialt 16 varianter. Er det kun i udlandet eller hvordan?

  • Hej Anders

   Ja jeg kan godt forstå at du er fristet. Aktuelt findes der 20 varianter til Tassimo maskinen på det danske marked, så der er mange skønne drikke at vælge imellem og der er flere på vej. I takt med at Tassimo udvider deres sortiment i Danmark vil vi selvfølgelig også tage disse nye med i vores sortiment. Sortimentet er forskellig fra land til land, så ja du vil kunne finnde andre varianter i udlandet. Her finder du alle dem du kan få på det danske marked: http://www.kaffekapslen.dk/tassimo-kapsler-t-discs.html

   Mange hilsner, KaffeKapslen

 5. avatar Anders K. says:

  Ok bare iorden. Super med et link til at de nuværende tilgængelige varianter på det danske marked. :)

 1. […] Test af Tassimo kapsler: Latte Macchiato Caramel, Expresso Classic og Lungo Intenso, se her >> […]